Fietstechniek

In een stad als Amsterdam is de fiets niet weg te denken. Van de bakfietsmoeders en –vaders die hun kids naar school brengen, tot zwabberende toeristen op hun huurfiets. De techniek staat ook niet stil: e-bikes zijn big business!
En wat te denken van al die hobby-wielrenners en hippe kickbikes? De opleiding Fietstechniek biedt jou de juiste basis om aan de slag te gaan in een fietsenhandel
of bij een fietsenmaker. Geen enkele fiets kent straks nog geheimen voor jou. Je haalt ze met gemak uit elkaar en zet ze weer in elkaar. Vakmanschap ten top. En de vraag naar goed geschoold personeel is in dit vakgebied groot!
Op jouw campus ben je omringd door vakgenoten Welke opleiding je ook kiest. Door onze campussen weet je zeker dat je altijd omringd bent door studenten binnen hetzelfde vakgebied. Benieuwd hoe een campus er van binnen uitziet?
Naar buiten gaan met nat haar maakt je ziek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.