Fietstechniek

In een stad als Amsterdam is de fiets niet weg te denken. Van de bakfietsmoeders en –vaders die hun kids naar school brengen, tot zwabberende toeristen op hun huurfiets. De techniek staat ook niet stil: e-bikes zijn big business!
En wat te denken van al die hobby-wielrenners en hippe kickbikes? De opleiding Fietstechniek biedt jou de juiste basis om aan de slag te gaan in een fietsenhandel
of bij een fietsenmaker. Geen enkele fiets kent straks nog geheimen voor jou. Je haalt ze met gemak uit elkaar en zet ze weer in elkaar. Vakmanschap ten top. En de vraag naar goed geschoold personeel is in dit vakgebied is groot!
Op jouw campus ben je omringd door vakgenoten Welke opleiding je ook kiest. Door onze campussen weet je zeker dat je altijd omringd bent door studenten binnen hetzelfde vakgebied. Benieuwd hoe een campus er van binnen uitziet?
Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.