Handel, Leidinggeven en Ondernemen

Ga je makkelijk met mensen om en ben je commercieel ingesteld?

Detailhandel (in het Engels retail) is: ‘het leveren van goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument’. Het kan dus gaan om werken bij de bakker tot het exploiteren van een (online) kledingwinkel. Of het managen van een Albert Heijn tot het runnen van je eigen bedrijf. Je instelling is klantgericht: je wilt weten wat je klanten wensen en stelt de klant centraal.

Beschik je over een goed cijfermatig inzicht en een commerciële en klantgerichte instelling, dan ben jij bestemd een topondernemer te worden. Naast de benodigde praktijkgerichte kennis, en duik je de boeken in om de administratieve kant onder de knie te krijgen. Met ervaringen en inspiratie uit de praktijk ben jij er straks klaar voor om je eigen toko te starten.
Wie weet begin je een webshop, want E-tail (winkels op internet) is niet meer weg te denken uit ons leven. Of ga je voor de persoonlijke touch met een speciaal-zaakje: de ondernemerswereld ligt voor je open!
Een tandarts heeft de elektrische stoel uitgevonden
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is waar

Hij werd bedacht door de Amerikaanse tandarts Alfred Southwick en in 1889 voor het eerst in gebruik genomen in New York.