Handel, Leidinggeven en Ondernemen

Ga je makkelijk met mensen om en ben je commercieel ingesteld?

Detailhandel (in het Engels retail) is: ‘het leveren van goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument’. Dit loopt uiteen van werken bij de bakker tot het exploiteren van een (online) kledingwinkel. Of van het managen van een Albert Heijn-winkel tot het runnen van je eigen bedrijf. Je instelling is klantgericht: je wilt weten wat je klanten wensen en stelt de klant centraal.

Beschik je over een goed cijfermatig inzicht en een commerciële en klantgerichte instelling, dan ben jij bestemd een topondernemer te worden! Naast de benodigde praktijkgerichte kennis, duik je de boeken in om de administratieve kant onder de knie te krijgen. Met ervaringen en inspiratie uit de praktijk ben jij er straks klaar voor om je eigen toko te starten.

Wie weet begin je een webshop, want E-tail (winkels op internet) is niet meer weg te denken uit ons leven. Of ga je voor de persoonlijke touch met een speciaal-zaakje: de ondernemerswereld ligt voor je open!
Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.