Travel, Leisure & Events

Wil jij dat jouw gasten het altijd naar hun zin hebben?

Of je nu aan de slag wilt in een uitvoerende of leidinggevende functie, achter de schermen of ervoor: bij Travel & Leisure draait het erom de gasten het naar de zin te maken. Als je deze opleiding volgt, dan leer je bij ons hoe je jouw kennis en kunde inzet zodat alles perfect georganiseerd verloopt. Je adviseert de gast, denkt mee en komt met ideeën of oplossingen.

Kies je voor Leisure (vrije tijd in het Engels), dan kies je ervoor om gasten te vermaken. Met wervelende shows of sporttoernooien zorg je dat geen dag hetzelfde is.

De Travel-opleidingen zijn gericht op alles wat met reizen te maken heeft, in binnen- en buitenland. Jouw taak is om voor jouw klanten een fijne vakantie te realiseren.
Opleidingen bij deze richting
0 MBO-opleiding(en)
Bekijk alle opleidingen
Op jouw campus ben je omringd door vakgenoten Welke opleiding je ook kiest. Door onze campussen weet je zeker dat je altijd omringd bent door studenten binnen hetzelfde vakgebied. Benieuwd hoe een campus er van binnen uitziet?
Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.