Bereikbaarheid

De nieuwe campus van TOP Health is gevestigd in het Centrum voor Zorg, Louwesweg 6 te Amsterdam. Het Centrum voor Zorg bevindt zich in Amsterdam Nieuw-West en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Hieronder vind je meer informatie over de bereikbaarheid.

Fiets

Er zijn bij het Centrum voor Zorg genoeg mogelijkheden om je fiets te stallen. Vanaf treinstation Amsterdam Lelylaan kun je ook een OV-fiets huren.

Tram/bus

De dichtstbijzijnde tram- en bushaltes zijn de Louwesweg en de Johan Huizingalaan. Hier stoppen tram 2 en bussen 18, 62, 195, 247 en N88. 

Metro

Metrohaltes Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg liggen op 10 minuten lopen. Treinstation Amsterdam Lelylaan is enkele straten verderop gelegen.

Auto

Je kunt betaald parkeren in de parkeergarage of het mindervalide parkeerterrein (P1 en P2) op het terrein. Het adres van de parkeergarage en het parkeerterrein is Louwesweg 12. Meer informatie en de tarieven vind je hier.


Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.