Nieuws

Vanaf schooljaar 2023-2024 worden alle zorg- en welzijnsopleidingen van ROC TOP gegeven op een gloednieuwe campus in het voormalig Slotervaartziekenhuis. Lees hier nieuwsupdates over de verhuizing.

Maandag 4 september 2023

Op maandag 11 september starten alle studenten die een zorg- en welzijnsopleiding volgen bij ROC TOP op onze gloednieuwe campus Health & Sport in het voormalig Slotervaartziekenhuis. Studenten ontvangen via de mail hun nieuwe rooster, zodat ze weten waar ze naartoe moeten op hun eerste dag op de nieuwe campus.

Lesruimte op de nieuwe campus

De nieuwe campus zit in het voormalig Slotervaartziekenhuis op de Louwesweg 6 in Amsterdam Nieuw-West. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tram- en bushalte is de Louwesweg, waar tram 2 en bussen 18, 62, 195, 247 en N88 stoppen. Daarnaast zijn de metrohaltes Heemstedestraat en Henk Sneevlietweg op ongeveer 10 minuten lopen, en het treinstation Amsterdam Lelylaan is een paar straten verderop. Ook staan er fietsenrekken voor wie met de fiets komt.

Lees meer

Donderdag 27 juli 2023

De 'oude' locatie van de zorg- en welzijnsopleidingen van campus TOP Health & Sport op De Klencke is vanaf vrijdag 28 juli gesloten.

De locatie op De Klencke is vanaf 28 juli niet meer toegankelijk

Na de zomervakantie ontvangen we al onze studenten graag volgens lesrooster op onze gloednieuwe campus. In het nieuwsbericht van maandag 17 juli 2023 vind je de laatste foto's van de werkzaamheden. Hierop zie je dat er enorme stappen gezet zijn bij het realiseren van onze gloednieuwe locatie. 

Je vindt de nieuwe campus in Amsterdam-Nieuw West. Wil je weten waar precies en hoe je er kunt komen? Bekijk dan deze pagina voor informatie over de bereikbaarheid van de locatie.

Lees meer

Maandag 17 juli 2023

De bouw- en renovatiewerkzaamheden vorderen gestaag. Het voormalig Slotervaartziekenhuis verandert langzaam in een inspirerende onderwijsomgeving.

Onze campus krijgt steeds meer vorm en de veranderingen zijn zichtbaar! Na al het sloop- en renovatiewerk, plafonds, muren, elektriciteit, sanitair etc. komen we steeds meer toe aan het leuke deel van de verbouwing. 

Bij ROC TOP willen we onze studenten een prettige en inspirerende leeromgeving bieden. Daarom hebben we bewust gekozen voor veel glas bij het ontwerp van onze nieuwe locatie. Dit heeft verschillende voordelen die jou als student ten goede komen. Allereerst zorgt het daglicht dat door de grote glazen wanden en ramen naar binnen stroomt voor een positieve sfeer en energie in de ruimtes. Het draagt bij aan een productieve en prettige leerervaring. Daarnaast biedt het uitzicht op de omgeving.

Lees meer

Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.