TOP Talk

Na de zomervakantie start een nieuwe fase: je kind wordt mbo-student. Dit kan flink wat verandering met zich meebrengen. Op praktisch en financieel gebied, maar ook op het gebied van onderlinge verhoudingen thuis. Van een mbo-student wordt zelfstandigheid verwacht. Wat betekent dit voor studenten en hun ouders/verzorgers? En hoe gaan wij daar bij ROC TOP mee om? Ook wanneer jouw kind nog geen keuze gemaakt heeft voor een opleiding, of nog in het intakeproces zit, kan dit wellicht al vragen oproepen.

Op de informatieve online bijeenkomst “TOP Talk: Mijn kind op het mbo”, op donderdag 18 maart 2021, informeerde ROC TOP ouders/verzorgers (en hun kind) over de stappen na aanmelding voor een mbo-opleiding.

Het programma:

  • Het mbo in de praktijk: wat verandert er allemaal? Praktische informatie door Mildred Arah, decaan campus TOP Business. Kijk terug!

  • BPV: wat is dat en wat betekent dit voor de student? Kort interview met twee TOP studenten over stagelopen. Kijk terug!
  • Op het mbo in 2021, over jongerencultuur en motivatie, een workshop van Philip van Vorstenbosch van Team Ollie. Kijk terug!
Wat heb jij vandaag geleerd? Wij geloven in kleinschalig leren. Daarom leer bij ons op campussen, samen met andere studenten binnen jouw leerrichting.
Over studeren bij ROC TOP
Zwarte gaten zijn hol
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Laat je niet in de maling nemen door de naam. Zwarte gaten zijn niet leeg, maar juist grote hoevelheden materie dat zo dicht op elkaar gepakt zit dat zelfs het licht de zwaartekracht niet kan weerstaan.