Vacature stagiair marketing communicatie

Ben jij op zoek naar de nieuwste toepassingen voor instagram stories, en wil je meer leren over een bedrijfsmatige inzet van sociale media? ROC TOP biedt een stage voor een marketing- of communicatieprofessional met een voorliefde voor online communicatie, digitale media en social networking.

Over ROC TOP

Wij zijn een kleinschalige mbo-organisatie in Amsterdam. Op de 4 campussen waar het onderwijs gevestigd is, staat persoonlijke aandacht voor de 4.500 studenten voorop.

De stage

In je stage Digital Marketing (32u) maak je deel uit van het Marketing- en communicatieteam en krijg je de kans om met collega’s en bureaus werkervaring op te doen. Zij betrekken je bij de vele aspecten de digital marketing, zoals de lancering van een nieuwe website (november 2019). In deze meeloopstage, waarin je een aantal vaste taken krijgt, ontwikkel je met je stagebegeleider een tactisch plan voor content en digital advertising. Om onze propositie “Wat heb jij vandaag geleerd” kracht bij te zetten, zijn we ook nieuwsgierig wat wij van jou kunnen leren. Om jou kennis te laten maken met de bijzondere werkomgeving in het onderwijs, zul je ook kleinere opdrachten vervullen die aan je centrale opdracht raken.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit

  • Content maken voor social media uitingen, redactioneel en visueel;
  • De nieuwe website roctop.nl optimaliseren SEO);
  • Advertising op sociale media;
  • KPI’s meten en resultaten optimaliseren.

Voor deze stage van 32 uur p/week zoeken we een marketing-, communicatie-, of new media student. Iemand die analytisch is, maar ook creatief. Je vindt het leuk om te schrijven en bezit een foutloze schrijfvaardigheid in het Nederlands. Je bent secuur en kunt werken met Photoshop en/of Illustrator.

Startdatum

De stage vangt per september 2022 aan.

Interesse?

Stuur gelijk jouw motivatie en CV per e-mail naar Claudia (communicatieadviseur).

Je voeten zijn in de namiddag groter dan in de ochtend
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Dit geldt zowel voor peuters als voor volwassenen. Daarom wordt altijd aangeraden pas in de namiddag een nieuw paar schoenen te kopen.