Beveiliger 2

Richting: Veiligheid
Niveau: 2
Leerweg: BOL / BBL 
BOL
Duur: 2 jaar
Startdatum: september 2023
BBL
Duur: 1 jaar
Startdatum: september 2023

Toelating

Wil je weten wat de algemene toelatingseisen zijn om een mbo-opleiding op niveau 2 te volgen? Klik dan hier.

Voor de BOL-opleiding geldt tevens het volgende:

Voor de BBL-opleiding geldt het volgende:


  Kennismaking

  Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismaking. Afhankelijk van de gekozen opleiding kan deze bestaan uit een 1-op-1 gesprek of een groepsgesprek met meerdere leerlingen. Het kennismakingsgesprek is een manier om jouw interesses en wensen beter in kaart te krijgen.

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met de voorlichter.

  De opleiding in cijfers

  Een opleiding kiezen, kan lastig zijn. Wat is je kans op werk, wat ga je verdienen en hoe tevreden zijn andere studenten over de opleiding? Studie in Cijfers (van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven 'SBB') geeft antwoord op deze vragen om jouw studiekeuze makkelijker te maken. Check de feiten en cijfers.

  BYOD – Bring Your Own Device (laptop)

  Voor deze opleiding heb je een laptop nodig om de lessen te kunnen volgen. Meer informatie over de technische specificaties van de laptop volgen tijdens het kennismakingsgesprek. Heb je de financiële middelen niet om een laptop te kopen? Geef dat aan tijdens jouw kennismakingsgesprek.  

  Stage/ Leerbaan

  Heb je hulp nodig bij het vinden van een stageplaats of leerbaan? Neem een kijkje op stagemarkt.nl

  De kosten

  Als je een opleiding in het Mbo gaat volgen zijn daar kosten aan verbonden. Vanaf je 18e betaal je een wettelijk vastgesteld bedrag. Daarnaast komen er voor iedereen kosten bij voor bijvoorbeeld het aanschaffen van boeken, softwarelicenties en voor activiteiten. Check de kosten.

  Proef de sfeer, ontdek je campus.
  Ontdek de campus
  Naar buiten gaan met nat haar maakt je ziek
  #altijdblijvenleren
  Het goede
  antwoord is niet waar

  Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.