Toelating
Vooropleiding
Voor deze opleiding gelden enkele toelatingseisen. Om deze opleiding te kunnen volgen, moet je in het bezit zijn van:
een diploma beveiliger niveau 2. Heb je dit diploma nog niet, dan start je bij ons in de opleiding beveiliger 2. Dit zou ook de BOL-opleiding kunnen zijn.
of
een soortgelijke vooropleiding in Veiligheidsbranche (dit wordt getoetst door het SVPB).
Daarnaast ben je, vanwege jouw ervaring in de beveiligingsbranche, al gescreend.
Overige voorwaarden
- Je bent werkzaam in de beveiligingsbranche. Je kunt school en opleiding combineren (je gaat 1 dag per week naar school).
of
- Je was werkzaam in de beveiligingsbranche. Je moet dan een nieuwe screening doorlopen en een leer-/werkplek vinden bij een S-BB-erkend leerbedrijf. Het is belangrijk dat je van onbesproken gedrag bent. Lees verder op de website van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
of
- Je hebt hiervoor een BOL-opleiding Beveiliger 2 gevolgd. Dan moet je eerst op zoek naar een leer-/werkplek bij een S-BB erkend leerbedrijf.
Versnellen
Wanneer jij sneller door de stof kunt, kun je de opleiding sneller afronden. Jij bepaalt het tempo.
BPV
Je krijgt één dag in de week les en loopt per jaar minimaal 750 uur stage.
Heb je hulp nodig bij het vinden van een stageplaats of leerbaan? Neem een kijkje op stagemarkt.nl.
Kennismaking
Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakings-/intakegesprek. Tijdens deze intake is het mogelijk dat je getest wordt op jouw niveau van Engels en rekenen.
Contact
Heb je vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met de voorlichter.
BYOD
Om de opleiding te kunnen volgens moet je een eigen laptop hebben. Hier lees je aan welke eisen hij moet voldoen.
De opleiding in cijfers
Een opleiding kiezen, kan lastig zijn. Wat is je kans op werk, wat ga je verdienen en hoe tevreden zijn andere studenten over de opleiding? Studie in Cijfers (van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven 'SBB') geeft antwoord op deze vragen om jouw studiekeuze makkelijker te maken. Check de feiten en cijfers.
Kosten
Als je een opleiding in het Mbo gaat volgen zijn daar kosten aan verbonden. Vanaf je 18e betaal je een wettelijk vastgesteld bedrag. Daarnaast komen er voor iedereen kosten bij voor bijvoorbeeld het aanschaffen van boeken, softwarelicenties en voor activiteiten. Check de kosten.
Deze opleiding kost 624,- euro per jaar (DUO 2022-2023). Je lesmaterialen (boeken en excursies) zijn ongeveer 300,- euro voor de gehele opleiding. Bij het eerder afronden van de opleiding is restitutie van het lesgeld via DUO mogelijk.
antwoord is niet waar
Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.
06 – 25 68 87 24 Meestal antwoord binnen 1 dag