Beveiliger 3

Richting: Veiligheid
Niveau: 3
Leerweg: BBL 
BBL
Duur: 3 jaar
Startdatum: september 2023

Toelating

Vooropleiding

Voor deze opleiding gelden enkele toelatingseisen. Om deze opleiding te kunnen volgen, moet je in het bezit zijn van:

  • een diploma beveiliger niveau 2. Heb je dit diploma nog niet, dan start je bij ons in de opleiding beveiliger 2. Dit zou ook de BOL-opleiding kunnen zijn.

of

  • een soortgelijke vooropleiding in Veiligheidsbranche (dit wordt getoetst door het SVPB).

Daarnaast ben je, vanwege jouw ervaring in de beveiligingsbranche, al gescreend.

Overige voorwaarden

  • Je bent werkzaam in de beveiligingsbranche. Je kunt school en opleiding combineren (je gaat 1 dag per week naar school).

of

of

  • Je hebt hiervoor een BOL-opleiding Beveiliger 2 gevolgd. Dan moet je eerst op zoek naar een leer-/werkplek bij een S-BB erkend leerbedrijf.

Versnellen

Wanneer jij sneller door de stof kunt, kun je de opleiding sneller afronden. Jij bepaalt het tempo.

BPV

Je krijgt één dag in de week les en loopt per jaar minimaal 750 uur stage.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een stageplaats of leerbaan? Neem een kijkje op stagemarkt.nl.

Kennismaking

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakings-/intakegesprek. Tijdens deze intake is het mogelijk dat je getest wordt op jouw niveau van Engels en rekenen.

Contact

Heb je vragen over deze opleiding? Neem dan contact op met de voorlichter.

BYOD

Om de opleiding te kunnen volgens moet je een eigen laptop hebben. Hier lees je aan welke eisen hij moet voldoen.

De opleiding in cijfers

Een opleiding kiezen, kan lastig zijn. Wat is je kans op werk, wat ga je verdienen en hoe tevreden zijn andere studenten over de opleiding? Studie in Cijfers (van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven 'SBB') geeft antwoord op deze vragen om jouw studiekeuze makkelijker te maken. Check de feiten en cijfers.

Kosten

Als je een opleiding in het Mbo gaat volgen zijn daar kosten aan verbonden. Vanaf je 18e betaal je een wettelijk vastgesteld bedrag. Daarnaast komen er voor iedereen kosten bij voor bijvoorbeeld het aanschaffen van boeken, softwarelicenties en voor activiteiten. Check de kosten.

Deze opleiding kost 624,- euro per jaar (DUO 2022-2023). Je lesmaterialen (boeken en excursies) zijn ongeveer 300,- euro voor de gehele opleiding. Bij het eerder afronden van de opleiding is restitutie van het lesgeld via DUO mogelijk.

Proef de sfeer, ontdek je campus.
Ontdek de campus
Op jouw campus ben je omringd door vakgenoten Welke opleiding je ook kiest. Door onze campussen weet je zeker dat je altijd omringd bent door studenten binnen hetzelfde vakgebied. Benieuwd hoe een campus er van binnen uitziet?
Naar buiten gaan met nat haar maakt je ziek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.