Doktersassistent ROHA

Richting: Zorg
Niveau: 4
Leerweg: BBL 
BBL
Duur: 1,5 jaar
Startdatum: december 2020
maart 2021
augustus 2021

Flyer over aanmelden 

 Ben je nu aan het werk in de Zorg en wil je dit blijven doen én ook studeren? Lees dan deze flyer over hoe je aan te melden voor een BBL-opleiding.

BBL bij ROHA

Het ROHA (Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam) is in 2020 een samenwerking aangegaan met ROC TOP om de regio Amsterdam te voorzien van goed opgeleide doktersassistenten. Via een versneld traject worden geschikte kandidaten in 1,5 jaar opgeleid voor een baan binnen een van de bij ROHA aangesloten praktijken. 

Studenten die toegelaten worden tot deze opleidingen worden via ROHA/ een intern stagebureau voorzien van een geschikte leer-werkplek. 

Studiebelasting

  • Studiebelasting ongeveer 16-20 uur per week, exclusief schooluren en stage
  • In september kom je naar de campus op een maandag of donderdag
  • In december is de lesdag op maandag
  • In maart is de lesdag op woensdag
  • Lestijden: 09.00 uur tot 17.30 uur

De opleiding in cijfers

Een opleiding kiezen, kan lastig zijn. Wat is je kans op werk, wat ga je verdienen en hoe tevreden zijn andere studenten over de opleiding? Studie in Cijfers (van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven 'SBB') geeft antwoord op deze vragen om jouw studiekeuze makkelijker te maken. Check de feiten en cijfers.

De kosten

Als je een opleiding in het mbo gaat volgen zijn daar kosten aan verbonden. Vanaf je 18e betaal je een wettelijk vastgesteld bedrag. Daarnaast komen er voor iedereen kosten bij voor bijvoorbeeld het aanschaffen van boeken, softwarelicenties en voor activiteiten. Check de kosten.

Proef de sfeer, ontdek je campus.
Ontdek de campus
Een Kolibrie kan achteruit vliegen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is waar

De kolibrie kan door de zeer snelle vleugelslag (tot wel 80 slagen per seconde) in de lucht stil blijven hangen en loodrecht omhoog of naar beneden vliegen. De kolibrie kan als enige vogel ook achteruit vliegen.