Eerste Fietstechnicus

Richting: Fietstechniek
Niveau: 3
Leerweg: BBL 
BBL
Duur: 1 – 2 jaar
Startdatum: februari 2022
augustus 2022

Het onderwijsprogramma 

Het onderwijsprogramma van de BBL-opleiding bestaat per jaar uit minimaal:

  • 200 uur begeleide onderwijstijd (een dag per week naar school)
  • en (minimaal) 620 uur werkuren

Samenwerking

De opleiding Fietstechniek werkt samen als leerwerkbedrijf en Werk&Re-integratie als doorstroom naar Fietstechniek opleiding op niveau 1 en 2.

Stagelopen

Heb je hulp nodig bij het vinden van een stageplaats of leerbaan? Neem een kijkje op stagemarkt.nl.

De opleiding in cijfers

Een opleiding kiezen, kan lastig zijn. Wat is je kans op werk, wat ga je verdienen en hoe tevreden zijn andere studenten over de opleiding? Studie in Cijfers (van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven 'SBB') geeft antwoord op deze vragen om jouw studiekeuze makkelijker te maken. Check de feiten en cijfers.

BYOD – Bring Your Own Device (laptop)

Voor deze opleiding heb je een laptop nodig, om de lessen te kunnen volgen. Meer informatie over de technische specificaties van de laptop volgen tijdens het kennismakingsgesprek. Heb je de financiële middelen niet om een laptop te kopen? Geef dat aan tijdens jouw kennismakingsgesprek.  

De kosten

Als je een opleiding in het mbo gaat volgen zijn daar kosten aan verbonden. Vanaf je 18e betaal je een wettelijk vastgesteld bedrag. Daarnaast komen er voor iedereen kosten bij voor bijvoorbeeld het aanschaffen van boeken, softwarelicenties en voor activiteiten. Check de kosten.

Studenten over
deze studie
Proef de sfeer, ontdek je campus.
Ontdek de campus
Finland had een verbod op donald duck omdat hij geen broek draagt
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is waar

Vroeger waren Donald Duck strips in Finland verboden omdat Donald zonder z'n broek rondliep. Tegenwoordig mogen ze wel weer gelezen worden.