Fietstechnicus

Richting: Fietstechniek
Niveau: 2
Leerweg: BBL 
BBL
Duur: 2 jaar
Startdatum: augustus 2022

Toelating

Op welk niveau jij kunt instromen hangt van jouw vooropleiding af. Binnen het mbo kun je doorstromen van het ene niveau naar het andere. Check hieronder op welk niveau jij kunt instromen

Vooropleiding

Voor deze opleiding heb je één van de volgende diploma’s nodig:

  • minimaal een diploma vmbo basis
  • een diploma mbo, niveau 1

Voor een BBL-opleiding geldt het volgende:

  • Om een BBL-opleiding te kunnen volgen, heb je een (leer)arbeidsovereenkomst hebben bij een (SBB) erkend leerbedrijf. Je vindt deze bedrijven op de site van het SBB (s-bb.nl). Kun je zo snel geen werkplek vinden? Wij helpen je graag. Inmiddels hebben we een netwerk van leerbedrijven opgebouwd en hebben we zelf ook een eigen leerbedrijf. 
  • Deze BBL-opleiding kun je ook starten als je 16 jaar of ouder bent of wanneer je geen afgeronde vooropleiding hebt.

Kennismaking

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismaking. Afhankelijk van de gekozen opleiding kan deze bestaan uit een 1-op-1 gesprek of een groepsgesprek met meerdere leerlingen. Het kennismakingsgesprek is een manier om jouw interesses en wensen beter in kaart te krijgen.

Studenten over
deze studie
Proef de sfeer, ontdek je campus.
Ontdek de campus
We gebruiken niet meer dan 10 procent van onze hersenen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Volgens neurologe Dr. Marie Pasinski gebruiken we onze volledige hersencapaciteit, maar niet op hetzelfde moment. Ze vergelijkt het met het functioneren van een computer. dan werken ook niet alle programma's op hetzelfde moment.