Voor bedrijven

ROC TOP is kleinschalig, gepersonaliseerd en praktijkgericht middelbaar beroepsonderwijs wat altijd tot stand komt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. Een student in de praktijk opleiden is immers teamwork.

Onderwijs en samenwerken

Het onderwijs van ROC TOP speelt zoveel mogelijk in op de verwachtingen en behoeften van toekomstige werkgevers en vervolgopleiders. ROC TOP werkt samen met het werkveld en vervolgopleiders aan innovatief, toekomstbestendig onderwijs en een actueel opleidingsaanbod. Om die reden investeert zij in sterke duurzame verbindingen met werkveld en omgeving. Hierbij een aantal mogelijkheden:

Stage en gastlessen

Gedurende de studie van onze studenten doen zij werkervaring op in een hybride leeromgeving of in het echte werkveld. Hierbij werken wij steevast samen met onze partners en het (lokale) bedrijfsleven. Denk hierbij aan een eenmalige stageplek of een langdurige samenwerking, dat verder gaat dan een enkele keer stagelopen. Wij kunnen onze studenten een mooie plek garanderen en u krijgt stagiairs die al veel weten over uw bedrijf. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden. Graag gaan wij in gesprek met u over wat er allemaal kan. Neem contact met ons op.

Gedeeld eigenaarschap

Onze studenten hebben een gedegen basiskennis en worden goed begeleid vanuit school. Ze kunnen dus snel aan de slag en hun toegevoegde waarde laten zien. Een student in de praktijk opleiden is echt teamwork. Door samen haalbare doelen op te stellen, kunnen we ervoor zorgen dat iedereen na de stageperiode tevreden terug kan blikken. 

Stagebedrijf worden?

Goede stagebedrijven zijn onmisbaar. Hier maken studenten kennis met de praktijk en leren ze wat van hen wordt verwacht. Heeft u interesse om met uw bedrijf een mbo-student onder jullie hoede te nemen? Neem vooral contact met ons op om te inventariseren wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Om een leerbedrijf te worden zijn er een aantal zaken waaraan u moet voldoen, u leest er meer over op de site van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).  

Co-creatie: toekomstgericht opleiden in een continue leeromgeving

We creëren een (hybride) leersituatie die studenten beter ondersteunt in het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Studenten ontmoeten ook de juiste mensen en leren de meest actuele vak technieken. Ook ontwikkelen we een curriculum dat studenten beter in staat stelt om passende en nuttige keuzes te maken in hun vervolgopleiding en werk.

ROC TOP gelooft dat opleiden in een continue leeromgeving echt bijdraagt aan de vorming van studenten zodat die na hun diplomering vaardig en zelfverzekerd de arbeidsmarkt betreden. Door het curriculum samen met het werkveld te ontwikkelen sluit het onderwijs aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Heeft u interesse om te weten wat u kunt bijdrage aan een leeromgeving in uw vakgebied/ bedrijfsomgeving? Neem contact op met:

TOP Events & Hospitality, Justin Schild

TOP Health & Sport, Pien van Langen

Op jouw campus ben je omringd door vakgenoten Welke opleiding je ook kiest. Door onze campussen weet je zeker dat je altijd omringd bent door studenten binnen hetzelfde vakgebied. Benieuwd hoe een campus er van binnen uitziet?
Wat heb jij vandaag geleerd? Wij geloven in kleinschalig leren. Daarom leer je bij ons op campussen, samen met andere studenten binnen jouw leerrichting.
Over studeren bij ROC TOP
Ben je er nog niet helemaal over uit wat je precies wilt gaan doen?
Doe de studiekeuzetest
Een tandarts heeft de elektrische stoel uitgevonden
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is waar

Hij werd bedacht door de Amerikaanse tandarts Alfred Southwick en in 1889 voor het eerst in gebruik genomen in New York.