Co-creatie: toekomstgericht opleiden

ROC TOP gelooft dat opleiden in een echte leeromgeving essentieel is voor de ontwikkeling van talent.

Door het curriculum van een opleiding samen met het werkveld te ontwikkelen, sluit TOP-onderwijs aan bij de meest actuele ontwikkelingen in dat werkveld. Omgekeerd past het frisse nieuwe talent van onze studenten op deze manier ook bij de wensen van uw organisatie.

Waarom hybride leren?
Met een (hybride) leersituatie bieden we studenten de juiste uitgangssituatie voor het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Studenten ontmoeten de vakmensen die ze nodig hebben en leren het vak op basis van de meest actuele technieken. Daarnaast stelt het door ROC TOP ontwikkelde curriculum studenten beter in staat om passende en nuttige keuzes te maken voor hun vervolgopleiding en voor het werk dat bij ze past.

Opleiden op maat
Er zijn verschillende manieren om uw (aankomende) medewerkers op te leiden.
ROC TOP denkt graag met u mee. Zo kunt u denken aan een derde leerweg: opleiden binnen uw organisatie. In deze variant wordt een student (en tegelijkertijd uw werknemer) volgens uw wensen opgeleid. U zorgt voor een goede werkomgeving en ROC TOP voor een opleidingsprogramma op maat. Op deze manier investeert u in een (erkend) gediplomeerd medewerker die de onmisbare bedrijfsspecifieke werkervaring al op zak heeft. Een goed voorbeeld van een derde leerweg is de samenwerking tussen o.a. G4S en ROC TOP (zie onderstaande video).


Stagebedrijf worden?
Word erkend leerbedrijf
Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Contact
Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.