Co-creatie: toekomstgericht opleiden

ROC TOP gelooft dat opleiden in een echte leeromgeving essentieel is voor de ontwikkeling van talent.

Door het curriculum samen met het werkveld te ontwikkelen sluit TOP-onderwijs aan bij de meest actuele ontwikkelingen vanuit het werkveld. Tegelijkertijd sluit het talent van morgen nog beter aan bij de wensen van uw organisatie.

Waarom hybride leren?
Met een (hybride) leersituatie zetten we studenten in positie voor het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Studenten ontmoeten de juiste vakmensen en leren het vak op basis van de meest actuele technieken. Ook ontwikkelt ROC TOP een curriculum dat studenten beter in staat stelt om passende en nuttige keuzes te maken in hun vervolgopleiding en werk.

Opleiden op maat
Er zijn verschillende manieren om uw (aankomende) medewerkers op te leiden.
ROC TOP denkt graag met u mee. Zo kunt u denken aan een derde leerweg: opleiden binnen uw organisatie. In deze variant wordt een student (en tegelijkertijd uw werknemer) volgens uw wensen opgeleid. U zorgt voor een goede werkomgeving en ROC TOP voor een opleidingsprogramma op maat. Op deze manier investeert u in een (erkend) gediplomeerd medewerker die de onmisbare bedrijfsspecifieke werkervaring al op zak heeft. Een goed voorbeeld van een derde leerweg is de samenwerking tussen o.a. G4S en ROC TOP (zie onderstaande video).


Stagebedrijf worden?
Word erkend leerbedrijf
Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Contact
We gebruiken niet meer dan 10 procent van onze hersenen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Volgens neurologe Dr. Marie Pasinski gebruiken we onze volledige hersencapaciteit, maar niet op hetzelfde moment. Ze vergelijkt het met het functioneren van een computer. dan werken ook niet alle programma's op hetzelfde moment.