Waarom ROC TOP

ROC TOP biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs dat studenten goed voorbereidt op het bedrijfsleven of een vervolgstudie. ROC TOP onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die aan studenten wordt gegeven. De organisatie heeft vier campussen in Amsterdam waar circa 4.000 studenten deelnemen aan ruim vijftig verschillende opleidingen. In totaal werken zo’n 450 medewerkers bij de organisatie.

Persoonlijk 

ROC TOP heeft aandacht voor jou, als mens en als student. Wij geloven in kleinschalig, gepersonaliseerd en praktijkgericht onderwijs in co-creatie met het lokale bedrijfsleven. Deze vorm van onderwijs biedt jou het beste perspectief om jouw talenten te ontwikkelen voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Je krijgt persoonlijke aandacht door de juiste studiebegeleiding en ondersteuning. 

ROC TOP biedt uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs. 

In Amsterdam

Onze mbo-opleidingen zijn samengebracht onder vier campussen met elk hun eigen karakter, thema en verbinding met de stad eromheen. Zo bieden wij jou alle gerichte kennis op één plek en kun jij je makkelijk oriënteren en verdiepen tijdens je studie.

Het nieuwe leren

Leren doe je zoveel mogelijk via maatwerk. Vanaf je eigen mobiele apparaat, in modules en via praktijkopdrachten, die je samen met medestudenten uitvoert. Zo kun je extra ondersteuning vragen voor de onderdelen die je niet zo goed liggen én kun je versnellen wanneer je de stof al onder de knie hebt.

Maatschappelijk bewust

ROC TOP stimuleert het vermogen elkaar te begrijpen en te bereiken, als burger en professional. Op onze school leren en werken verschillende mensen, met verschillende verhalen. Het is belangrijk juist deze verschillen in elkaar te erkennen en te waarderen. Door uitwisseling leer je iets van verschillende kanten te bekijken. Er wordt veel aandacht besteed aan samenwerking, werkhouding, goed overleg en collegialiteit. Op deze manier hoopt ROC TOP een positieve maatschappelijke bijdrage te leveren.

Samenwerking

Het onderwijs van ROC TOP speelt zoveel mogelijk in op de verwachtingen en behoeften van toekomstige werkgevers en vervolgopleiders. ROC TOP werkt samen met het werkveld en vervolgopleiders aan innovatief, toekomstbestendig onderwijs en een actueel opleidingsaanbod. Om die reden investeren wij in sterke duurzame verbindingen met het werkveld en omgeving.

Op jouw campus ben je omringd door vakgenoten Welke opleiding je ook kiest. Door onze campussen weet je zeker dat je altijd omringd bent door studenten binnen hetzelfde vakgebied. Benieuwd hoe een campus er van binnen uitziet?
Wat heb jij vandaag geleerd? Wij geloven in kleinschalig leren. Daarom leer je bij ons op campussen, samen met andere studenten binnen jouw leerrichting.
Over studeren bij ROC TOP
2019 - 2020 Bekijk onze events En vind de opleiding die bij jou past
Ben je er nog niet helemaal over uit wat je precies wilt gaan doen?
Doe de studiekeuzetest
Finland had een verbod op donald duck omdat hij geen broek draagt
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is waar

Vroeger waren Donald Duck strips in Finland verboden omdat Donald zonder z'n broek rondliep. Tegenwoordig mogen ze wel weer gelezen worden.