Informatie voor ROC TOP-studenten

Op deze pagina vind je informatie voor studenten die een opleiding volgen bij ROC TOP. Je vindt er onder meer contactgegevens, informatie over de opleidingskosten en de reglementen.

Contact

ROC TOP zit op allerlei locaties in Amsterdam. Op de contactpagina zie je waar ROC TOP zit en ook hoe je je bijvoorbeeld kunt ziekmelden.

Bekijk de contactpagina.

Osiris

ROC TOP maakt gebruik van het studentinformatiesysteem Osiris. Met deze app is de studentinformatie gebundeld voor studenten, ouder(s)/verzorger(s) en docenten.

Lees meer over Osiris.

Aanwezigheidsplicht

Om je schoolloopbaan succesvol te laten verlopen, is het volgen van geplande onderwijsactiviteiten binnen en/of buiten het schoolgebouw een voorwaarde.

Lees meer over de aanwezigheidsplicht.

Passend onderwijs

Heb jij ondersteuning nodig bij je studie? Dan staat het Team Passend Onderwijs van ROC TOP voor je klaar. Voor iedere student. Dus ook voor jou!

Lees meer over passend onderwijs.

Opleidingskosten

Als je een opleiding in het mbo gaat volgen zijn daar kosten aan verbonden. Vanaf je 18e betaal je een wettelijk vastgesteld bedrag. Daar komen nog kosten bij.

Lees meer over de opleidingskosten.

Schoolvakanties

Wanneer zijn in het studiejaar 2023-2024 de vakanties? In dit overzicht vind je alle data van de vakanties en overige vrije dagen.

Lees meer over de schoolvakanties.

De Amsterdamse Plus

De Amsterdamse Plus is een voorziening voor studenten die uitvallen binnen een onderwijsorganisatie of die uit een hulpverleningsinstantie komen. 

Lees meer over De Amsterdamse Plus.

Studentenraad

De Studentenraad behartigt de belangen van mbo-studenten op onze school. Of het nu gaat om onderwijs, roosters, huisvesting of andere belangrijke zaken.

Lees meer over de Studentenraad.

Studentenportaal

Op het Studentenportaal vind je alle informatie die belangrijk is voor jou als student bij ROC TOP. Je vindt er roosters, opleidingsnieuws en info over je studiematerialen.

Naar het Studentenportaal.

Regelgeving

Alle officiƫle ROC TOP-documenten, zoals het studentenstatuut, het examenreglement en de klachtenprocedure, vind je via de onderstaande links.