Studentenraad

Hallo Studentenraad, ik kom eraan! Laat jouw stem horen via de Studentenraad.
Heb je een mening over de opleidingen van ROC TOP, vind je dat het ‘anders’ moet, leuker kan en wil je graag meepraten over de toekomst van ROC TOP en haar studenten? Dan kan dat door zitting te nemen in de Studentenraad van ROC TOP. De Studentenraad behartigt de belangen van Mbo-studenten op onze school. Of het nu gaat om onderwijs, roosters, huisvesting of andere belangrijke zaken.

In de Studentenraad zitten gemotiveerde en enthousiaste studenten die werken aan hun toekomst. Op dit moment bestaat de ROC TOP Studentenraad uit 7 studenten. Jeryano de Vreede is voorzitter en Jerney Renting is vice-voorzitter. De Studentenraad is niet leeftijdsgebonden en toegankelijk voor alle Mbo-niveaus.

Meer weten over de Studentenraad en/of heb je interesse om lid te worden? Lees snel verder.

Wat is een Studentenraad? De Studentenraad is een raad voor en door studenten. Wij staan in direct contact met het bestuur van ROC TOP. Dus wil je graag meepraten over de toekomst van ROC TOP en de studenten, meld je aan voor de Studentenraad!

Op zoek! De Studentenraad is opzoek naar een student die zich 100% wilt inzetten voor zowel de school als voor de andere studenten. Iemand die bruist van de ideeën en deze ook wil uitvoeren. Als je lid wordt van de Studentenraad kun je verwachten dat je professionele contacten legt, je kennis verbreedt, leert hoe het eraan toe gaat achter de schermen bij ROC TOP, én dat je deelneemt aan allerlei evenementen en inspraak hebt op belangrijke vraagstukken. Binnen de Studentenraad wordt er gekeken welke rol het beste bij jou past!

Hoeveel tijd gaat mij dit kosten? De tijd die je kwijt bent voor de Studentenraad is gedeeltelijk onder schooltijd. De overige tijd die je nodig hebt, zal in jouw vrije tijd zijn. Ongeveer één keer in de vier weken kom je bij elkaar met de raad. Daarnaast zul je één keer per twee maanden bijeen zijn met het College Van Bestuur.

Wat krijg jij voor jouw inzet? Als beloning voor jouw inzet binnen de Studentenraad krijg je een certificaat. Het certificaat kun je bijvoegen in jouw cv, waardoor jouw eventuele werkgever ziet dat je een gemotiveerde student bent!

Hoe ziet de Studentenraad er nu uit? De Studentenraad bestaat nu uit 7 studenten. De Studentenraad wil graag meer studenten, zodat er verschillende ideeën ontstaan die meteen uitgevoerd kunnen worden.

Hallo Studentenraad, ik kom eraan? Meld jezelf aan als kandidaat voor de studentenraad bij Jeryano de Vreede – via e-mail: studentenraad@roctop.nl

Wie zitten er in de Studentenraad?

Centrale studentenraad

Voorzitter: Jeryano de Vreede

Vice-voorzitter: Jerney Renting

Penningmeester: Puck Pootjes

Secretaris: 

Lid: Daphne Boland

Lid: Iris van Keulen

Lid: Taras Monopoli

Lid: Ian Wong

Contact opnemen met de Studentenraad? Dat kan via e-mail: studentenraad@roctop.nl.

Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.